Поліна Стаднік про роботу на ТБ: "Україна 24" — найінтелігентніший канал країни"

"Завдяки нашим порадам глядачі полегшують собі життя, розв'язують життєві проблеми, борються з бюрократією"

Поліна Стаднік про роботу на ТБ: "Україна 24" — найінтелігентніший канал країни"

Поліно, ти — ведуча програми "Зворотний зв'язок". У чому полягає суть проєкту?

"Зворотний зв'язок" — соціально-інформаційна програма, яка повідомляє важливі для населення новини. Це щирий проєкт про те, що стосується кожного і впливає на якість життя українців. У програму ми з командою спеціально підбираємо новини не глобального, а локального значення. Адже сьогодні кожному потрібно знати, на перший погляд, прості речі, від яких залежить наше існування. Наприклад, як отримати субсидію, чому ростуть ціни на продукти, як отримати безкоштовне житло для переселенців і багато іншого. Мета проєкту "Зворотний зв'язок" — підтримати та допомогти глядачам просто зараз.

Чи отримуєш зворотний зв'язок від глядачів?

Звичайно, завжди отримую тільки позитивні відгуки глядачів. Багато хто зізнавався, що інформація, якою ми ділимося у програмі, дуже корисна. Завдяки нашим порадам глядачі спрощують собі життя, розв'язують життєві проблеми, борються з бюрократією. На жаль, іноді люди не знають важливої інформації, адже працюють з ранку до ночі і просто не можуть ознайомиться з оновленнями в країні. Для цього є ми — завжди допоможемо, пояснимо по кроках, як розв'язати проблеми. У цьому і суть програми "Зворотний зв'язок".

Розкажи про команду проєкту.

Команда програми "Зворотний зв'язок" маленька, але ми робимо великі справи. Мої колеги — справжні професіонали, дуже відповідальні та креативні. Я дуже вдячна випусковій редакторці Наталії Заморській. Вона — феноменальна людина, яка у роботі не знає кордонів. Телебачення — наш маленький інформаційний світ, де всі відчувають себе, як рідні.

Вже понад рік ти працюєш на головному інформаційному каналі країни — "Україна 24". Як ТБ змінило твоє життя?

Відчуваю велику вдячність, що я — частина неймовірної телевізійної команди. З першого дня запуску телеканалу не було сумнівів, що ми будемо лідерами. Мені дуже подобається концепція каналу — баланс думок і тільки важливі новини. Ми спілкуємося з глядачами без пафосу, а як друзі, які готові допомогти у будь-яку хвилину. "Україна 24" — найінтелігентніший канал країни. У мене не залишається вибору, як відповідати професійному рівню.

Джерело Україна 24 Теги